Povlečení vhodné i pro vaše mazlíčky

 

Spí váš pes nebo kočka ve vaší posteli? Materiál nového povlečení Matějovský, který výtečně odolává bakteriím, je jako stvořený pro ty, kteří sdílejí postel se svým zvířecím miláčkem. Dalším plusem tohoto originálního povlečení je jeho snadná údržba, včetně jednoduchého žehlení.

Bambusová džungle v posteli

Jako v divočině si budete připadat v bambusovém povlečení Mission Green a Mission Brown, které z vašeho bytu vytvoří opravdovou džungli. Nechte se hýčkat tímto luxusním materiálem, který je příjemný na dotek. Tajemství luxusního bambusového povlečení tkví v kombinaci 50procentní bambusového vlákna a 50procentní česané egyptské Mako bavlny. Výsledkem je lesklý materiál jako hedvábí, na dotek jemnější než bavlněný satén a co je důležité, saje až čtyřikrát více než bavlna a dobře odolává bakteriím.

 

 

Matějovský Mission Green

Mission Green, cena 1190 Kč

 

 

Matějovský Mission Brown

Mission Brown, cena 1190 Kč

 

Hřejivé flanelové povlečení

Flanel zahřeje, je příjemný na omak a místo chladných nocí si budete připadat jako na prosluněné pláži. Povlečení Matějovský navíc používá reaktivní technologii barvení se změkčujícími přísadami. Výsledkem je to, že flanel je na omak krásně hebký a jemný. K tomuto typu povlečení se doporučuje používat žerzejové prostěradlo, které nijak nebude narušovat povrch flanelu. V podzimní kolekci převládají tóny od béžové, přes oranžovou barvu spadlého listí až po tmavě hnědou.

 

Matějovský Armani

Armani, cena od 745 Kč

 

Matějovský Collector Matějovský Verdict

Collector, cena od 745 Kč                  Verdict, cena od 745 Kč

 

Společnost Matějovský není třeba hlouběji představovat. Během dvaceti let existence na českém trhu proslula nabídkou kvalitního ložního povlečení a promyšleným zákaznickým servisem. Spolupracuje s francouzskými designérskými studii a při vývoji materiálů a technologií dbá na preciznost zpracování produktů.

Více zde: https://www.matejovsky-povleceni.cz/bambusove-povleceni.html

 

www.matejovsky-povleceni.cz.

 

 


Diskusní téma: Povlečení vhodné i pro vaše mazlíčky

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.