Bankovní účet pro psa

 
Bankovní účty pro psy – vize z blízké budoucnosti, výstřelek poslední módy nebo samozřejmost? Možná si řeknete, že něco takového je přeci nemožné, zbytečné. Zamysleme se nad tím, proč bychom psům nemohli dopřát stejného komfortu, jakého běžně využíváme my lidé.

V dnešní době již existují psí salony krásy, prodejny s psími oblečky a hračkami, ba dokonce specializované pekárny a cukrárny, ve kterých se vyrábějí, prodávají a distribuují psí pamlsky a laskominy. Tyto základní služby dnes již nikoho nepřekvapí. Využijme toho a přizpůsobme se novým psím trendům a dopřejme svým psím kamarádům něco originálního a luxusního, co má jen hrstka „vyvolených.“ Udělejme pejskům radost nahlédnutím do světa lidské říše, pootevřením brány našeho světa a adaptováním se na specifické „člověčí“ služby.

 

Páníček vždy inklinuje k tomu, aby svému psímu mazlíčkovi poskytl tu nejlepší péči, a proč mu tedy nezaložit v bance účet, který by byl přizpůsoben jeho požadavkům a který by sloužil výhradně k psím transakcím? Jak by takový účet vypadal a kdo by jej spravoval? Majitel pejska by byl jediným disponentem, který by měl možnost ukládat a vybírat peníze z účtu v hotovosti i bezhotovostně. Každý měsíc by dostával výpis z účtu, byly by mu připisovány úroky, strhávány poplatky. Nezbytným doplňkem by bylo ovládání účtu prostřednictvím internetu či mobilního telefonu. Co by se z takového účtu platilo? Vše pro potřeby psích miláčků. Důležitým aspektem by bylo, že páníček může užívat tento účet výhradně pro psí účely, tedy by bylo nemožné, aby z tohoto účtu hradil své požadavky.

 

Luxus a pes

 

Moderní doba si žádá nové a nové služby. Co se v našich končinách jeví jako neobvyklé, atypické, je na druhém konci světa normální a samozřejmé. Japonci jsou známí svým nadšením pro vynalézání nových a moderních věcí, svou pracovitostí, pilností a precizností. Vědí, jak nejlépe uspokojit potřeby nejen lidské, ale i zvířecí, a proto je v jejich zemi vedení bankovních účtů pro psy velmi lukrativní záležitostí. Kdo nemá zřízen psí účet, jako by nebyl.

 

Vedení bankovních účtů pro psí kamarády se stává otázkou a symbolem prestiže, vytvořením jisté image, ale i odrazem lidské společnosti, ve které ta psí zaujímá a hraje smysluplnou a nepostradatelnou roli.

 


Anketa

má váš pes bankovní účet?

ano
40%
2

chystá se na to
20%
1

ne
40%
2

Celkový počet hlasů: 5