Co psi rádi jedí a kde nakupují

 

Každý majitel to zná. Nakupování psího krmení je pravidelný a ne zrovna jednoduchý úkol. Co vybrat, aby pejskovi chutnalo a nestálo to jmění? Kde granule objednat s jistotou, že půjde o kvalitní zboží? A které značky jsou vlastně v Česku nejoblíbenější?

Na oblíbené značky jsme se zeptali Veroniky Kupkové, vedoucí odděleníchovatelských potřeb internetové nákupní galerie MALL.CZ. Veronika má přehled, protože MALL.CZ patří mezi největší prodejce potřeb pro pejsky i další zvířata. Mohla nám tak prozradit pět nejpopulárnějších krmiv mezi českými zákazníky a jejich mazlíčky. Jsou to:

 

„Zákazníci u nás nakupují především velká balení krmiv, což je logické. My jim totiž zboží dovezeme až domů se vším pohodlím, nebo se pro krmivo staví na jednom z našich odběrných míst v Praze, Brně a Ostravě a ušetří tak za dopravné,“ komentuje nákupy chovatelských potřeb na internetu Veronika Kupková.

 

Pohodlí ale není jediným důvodem, proč čeští chovatelé na MALL.CZ tak rádi nakupují. Hlavním důvodem jsou jednoznačně výhodné ceny, které obchod dokáže jako velký hráč na trhu nabídnout. Navíc je dodávka velmi rychlá, protože nejoblíbenější produkty jsou v MALLu vždy skladem v dostatečném množství.

Pes z Mall.cz

„Zákazníkům bych také doporučila registraci v našem obchodě. Na základě registrace rozesíláme newslettery s aktuálními akcemi a slevami, které zrovna běží, a také informování o objednávkách je v tom případě opravdu komfortní,“ vysvětluje Veronika Kupková z MALL.CZ.

 

Pokud máte pejska, mohly by vás zajímat tyto sekce: